Sådan får du vitaminer nok op til næste Tai Chi-stævne

Her på hjemmesiden ånder og lever vi for Tai Chi, og vi er glade for at konstatere, at stadig flere danskere har fået øjnene op for denne klassiske kampkunst. Der er dog ingen tvivl om, at det fortsat er en niche-sportsgren i Danmark, men jo flere der kaster sig over den, jo bedre synes vi det er. Noget som danskerne også har fået øjnene op for, er vigtigheden i at leve sundt. Derfor ser vi nu nærmere på, hvordan du bedst får vitaminer nok op til dit næste Tai Chi-stævne.

Kombinér den varierede kost med vitamintilskud

Hvis du dels har sat dig for at leve sundere, og samtidig til daglig dyrker Tai Chi, så er du allerede nået langt. Det er nemlig sundt at dyrke denne traditionelle kampkunst. Din kost og diæt er dog naturligvis også afgørende. Vi anbefaler dig derfor at tjekke Testedekosttilskud ud, så du straks kan få et overblik over de bedste multivitamintilskud på markedet.

Netop vitamintilskud gør sig nemlig glimrende i det daglige, som et supplement til den sunde og varierede kost. Det er vigtigt at pointere, at dit valg af fødevarer er det vigtigste, og at vitaminpiller aldrig kan stå alene.

Disse fødevarer bør du gå efter

Hvilke fødevarer bør du så smide i indkøbskurven? Hvis du har tænkt dig at følge de officielle kostråd, så er det helt sikkert frugt og grønt du bør have fokus på. Vælg meget gerne årstidens råvarer, og spis også masser af fuldkorn og bælgfrugter. Og husk så også, at du primært bør drikke vand.

8 Aug 2023

Tai Chi Chuan

Velkommen til denne blog om Tai Chi Chuan. Her kan du læse alt om denne klassiske serie af øvelser, som kineserne har udviklet, og som er en fantastisk effektiv og samtidig meget blid træning af bevægelsesapparatet. Samtidig øves opmærksomheden, fordi de graciøse øvelser kræver, at man er fuldt opmærksom på, hvad man foretager sig.

Tai Chi Chuan er en måde at skabe balance i livet, idet man styrker sin energi, sin mentale position og i dybeste forstand får et afklaret forhold til sin tilværelse.

Læs om, hvordan man kan bruge Tai Chi Chuan som både psykisk og fysisk selvforsvar og opnå større livsenergi.
God fornøjelse her på bloggen!