Sådan undgår du halsbrand når du dyrker Tai Chi

Et stigende antal danskere har i de senere år kastet sig over den traditionelle kinesiske kampkunst Tai Chi, og det kan mærkes rundt omkring i de danske klubber. Her er det ikke usædvanligt at opleve fyldte hold samt masser af nye ansigter, når en ny sæson starter. Noget af det som tiltrækker danskerne til Tai Chi er, at kampkunsten har en helt fantastisk evne til at styrke den enkeltes krop og sind. Desværre er der til tider også udøvere der får spoleret glæden ved kampkunsten af helbredsmæssige årsager. Halsbrand kan således ramme uventet, og det kan gøre det svært at dyrke Tai Chi. Heldigvis er der løsninger på problemet.

Tag en tablet i god tid

Der findes nærmest ikke noget værre, end at blive overrumplet af halsbrand. Det kommer stort set altid på de værst tænkelige tidspunkter, og lysten til at dyrke Tai Chi bliver hurtigt spoleret. Husker man dog at tage en tablet Gaviscon, så kan man holde halsbranden for døren.

Lad ikke halsbranden diktere din hverdag

Der findes medicinske lidelser som kan løses, samt andre som er langt sværere at kurere. Halsbrand tilhører heldigvis den første gruppe. Lad derfor aldrig lidelsen diktere din hverdag. Når det er tid til at dyrke Tai Chi, så skal der naturligvis være mulighed for det. Husk derfor altid at medbringe de rette midler mod lidelsen, uanset hvor du skal hen. Dermed kan du løse problemerne allerede inden de for alvor opstår, og du kan som konsekvens heraf fortsætte med at praktisere Tai Chi, lige når det passer dig.

13 Dec 2021

Tai Chi Chuan

Velkommen til denne blog om Tai Chi Chuan. Her kan du læse alt om denne klassiske serie af øvelser, som kineserne har udviklet, og som er en fantastisk effektiv og samtidig meget blid træning af bevægelsesapparatet. Samtidig øves opmærksomheden, fordi de graciøse øvelser kræver, at man er fuldt opmærksom på, hvad man foretager sig.

Tai Chi Chuan er en måde at skabe balance i livet, idet man styrker sin energi, sin mentale position og i dybeste forstand får et afklaret forhold til sin tilværelse.

Læs om, hvordan man kan bruge Tai Chi Chuan som både psykisk og fysisk selvforsvar og opnå større livsenergi.
God fornøjelse her på bloggen!